Livet som gummifyr, 1. del

Min daværende kæreste og jeg havde besluttet os for at tage på sexmesse. Vi havde aldrig prøvet det før, men ville gerne finde ud af hvad det egentlig var for noget. Vi havde ikke gjort os de store tanker om hvordan det var, eller hvad der kunne komme til at ske.

Vi udlevede allerede et lidt kinky sexliv med sex steder hvor der også kunne være andre samt lidt blød leg iført udfordrende outfit(badebukser, jockstraps mv). Vi havde også prøvet at lege lidt med pis. Vi var begge to lige dele aktiv/passiv i vores forhold, og havde det rigtig godt med at udforske sammen.

Tilbage til historien. Vi kørte op til Århus, hvor sexmessen blev afholdt. Det var både for mænd og kvinder. Vi havde ikke undersøgt så meget inden, vi tænke blot at det kunne være sjovt- og frækt at prøve.

Vi kom ind på messen, og gik lidt rundt og kiggede. Vi kunne godt se at det mest var tiltænkt par, og måske også mest med ting til piger. Ikke desto mindre sugede vi til os af det vi kunne se. Vi var ikke så erfarne dengang. 

Vi kom til en stand med SM legetøj. Vi undersøgte lidt her, og fandt også lidt der vakte vores interesse. Jeg fandt en ballstretcher, som jeg forelskede mig i. Jeg havde set disse på film, men aldrig i virkeligheden. Den måtte jeg have. Damen ved standen beklagede at hun ikke havde mere med sig af metallegetøj.

Vi gik videre rundt, og kom til overetagen hvor vi fandt en stand fra SLM Århus. Her stod vi og talte lidt om mangt og meget. Vi havde endnu ikke været i en rigtig klub for det lidt mere rå miljø. Tanken tændte mig dog meget.

Til sidst fandt vi et sted hvor en person solgte latex underbukser(briefs). Vi stod og kiggede lidt på dem, og endte med at købe disse. Vi havde på ingen måde erfaring indenfor gummi, men tanken gjorde noget ved især mig. Min kæreste hoppede med på ideen fordi de tændte mig.

Vi kørte hjem, og åbnede en flaske rødvin for ligesom at bearbejde det vi havde oplevet. Det var blevet ret sent, men det gjorde ikke så meget. Vi besluttede os for at jeg skulle prøve de nye underbukser samtidig med at jeg skulle have ballstretcheren på. 

Jeg gik for mig selv, og forsøgte at tage min nye ballstretcher på. Det var ikke det letteste, men efter nogle forsøg lykkedes det. Jeg tog herefter mine sorte latex underbukser på. Herefter gik jeg ind til min kæreste, og vi fik endnu et glas rødvin, hvor jeg blot sad i mit nye outfit. Han spurgte lidt ind til hvordan det sad og føltes.

Da vi havde snakket os godt op i gear, gik vi ind i soveværelset. Han følte rigtig godt og grundigt på mine nye underbukser. Det var en fed fornemmelse. Både at have ballstretcher på, og være iført gummi. 

Han legede med min bule, hvorefter han tog mine underbukser af. Jeg lå nu på sengen kun iført min ballstretcher. Han rørte ved den. Trak lidt i den. Jeg var total stiv. På en måde jeg ikke tidligere havde oplevet. Jeg fik ham til at klemme mine kugler.

Han forsøgte nu skiftevis at spille min pik af/sutte den, og slå på mine kugler. Jeg var i en helt speciel tilstand af liderlighed. Jeg har aldrig oplevet at kunne tage smerte på denne måde. Det var helt fantastisk. 

Efter lidt tid kom jeg i nogle fantastiske sprøjt. Han spillede efterfølgende sin pik af, og kort efter at jeg var kommet, kom han også.

Det var en helt igennem fed oplevelse, som jeg aldrig vil glemme. Jeg måtte efterfølgende tage ballstretcheren af, da den strammede godt om mine kugler.

Det var min første oplevelse med gummi. Til historien skal dog siges at det var gummi af ringe kvalitet, men det betød ikke så meget for mig da jeg prøvede det for første gang. Det tændte noget i mig, som ikke vil slukkes 🙂


Leveret i samarbejde med GaySite.dk

Vurder dette indlæg

Hvor mange stjerner?

Average rating 4 / 5. Antal stemmer: 1

Vær den første til at vurdere...

By Master

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts