Livet som gummifyr, 2. del – Svømmehallen

Efter vores besøg på sexmessen, og den “afsluttende” leg i sengen bagefter, udviklede vores sexlege sig lige så stille. Jeg søgte på nettet efter frækt outfit. Jeg ledte efter lidt af hvert, men ofte endte jeg med at kigge på gummi outfit. Jeg havde lidt svært ved at bestille online, eftersom jeg ikke helt kendte størrelserne- samt kvaliteten.

Efter noget søgen, faldt jeg over til dels tøj som lidt lignede den rigtige varer, men som ikke kostede nær det samme, og som ikke var rigtig gummi. Jeg valgte tøjet som lignede, samt flere andre frække ting. Blandt andet badebukser som ikke overlod ret meget til fantasien.

Jeg så mig selv som en let pervers fyr som nød at tage frækt tøj på, og gøre ting steder hvor der var risiko for at det kunne blive opdaget. Om det var at tage til stranden i nogle meget frække badebukser hvor man tydelig kunne se bulen, eller måske en tur i byen i fræk hængerøv. Jeg prøvede lidt forskellige ting med min kæreste. 

Da jeg havde modtaget mine nyligt bestilte badebukser skulle de naturligvis prøves. Jeg iført mig dem, og min kæreste kiggede på mig med et frækt smil. Vi talte lidt om hvad vi skulle foretage os. Han foreslog at vi tog en tur i den lokale svømmehal. Godt nok var badebukserne udfordrende, men alligevel ikke så meget så folk kunne nægte os at være der.

Vi kørte afsted mod svømmehallen. Jeg var lige dele spændt, og lige dele liderlig. Vi kom ind i omklædningen. Der var ikke så mange mennesker. Jeg iførte mig de frække Andrew Christian badebukser, som bestemt ikke overlod noget til fantasien. VJeg rettede lidt på den ret markante bule, hvorefter vi gik ind i selve svømmehallen.

Min kæreste foreslog at vi skulle gå ned for at svømme nogle baner. Dette for at jeg kunne gå hele vejen igennem svømmehallen, og for at få lidt motion. Da vi have taget 40 baner, valgte vi at gå en tur i boblebadet.

Det varme vand, og boblerne gjorde godt. Det var utrolig afslappende. Der sad tre andre fyre, udover os i boblerne. Jeg kunne lige så stille mærke min kæreste føre hånden over på min bule. Han legede med den, og klemte den lidt.

Lige så stille voksede min pik. Det var en fed fornemmelse at sidde der i boblerne, og mærke hans hånd på min pik. Alt imens andre havde muligheden for at følge med i det som skete. Jeg ved ikke om ham overfor så hvad der skete. Han kiggede dog lidt hen på os.

Efter lidt tid, og boblerne stoppede måtte vi jo op igen. Jeg havde nu en noget mere markeret bule/halvstiv pik. Det kunne kun vække opsigt. Vi gik ud i badet. Langsomt tog jeg mine badebukser af. Min halvstive pik kom nu til syne. Det var en underlig følelse som til dels både tændte mig, men som også fik mig til at føle det hele lidt pinligt.

Vi blev enige om at gå indi dampbadet. Der sad tre andre i dampen. Jeg satte mig på nederste bænk, langs dene ene væg. Overfor sad en fyr som nok var i starten af 20´erne.

Til at starte med sad jeg bare lidt tilbagelænet. Men efter lidt tid kunne jeg ikke lade være. Jeg kørte mine hænder ned ved mine lår. Strejfede til tider min pik/kugler. Den var lidt under halvstiv. Jeg kunne se at i hvert fald ham overfor kiggede på mig. Det tændte mig helt vildt!

Efter lidt gik den ene af mændene ud af dampbadet. Så sad vi bare fire tilbage. Det var lige som om at det satte gang i tingene. Ham som havde siddet længere oppe, kom nu ned på nederste bænk så han sad til højre for mig, ham i starten af 20´erne sad stadig overfor mig, og min kæreste til venstre.

Jeg koncentrerede mig nu endnu mere om min pik. “Kom til” at trække tilbage i pikken, hvilket gjorde den næste helt stiv. Ham overfor mig sad nu også med stiv pik på. Det var vildt frækt. Min kæreste tog sin pik i sin hånd, og spillede den langsom af.

Jeg sad nu med total stiv pik, og syntes du var vildt frækt. At sidde her med nogen som jeg overhovedet ikke kendte, og bare spille pik. Det varede ikke længe før ham som sad til højre for mig lagde en hånd på mit lår. Jeg lod ham gøre det. Det var vildt frækt. Han og mig blidt på brystvorterne. Han førte hånden ned igen, og tog nu et godt greb om min pik og spillede den af. Vildt fedt.

Det varede ikke længe før jeg var ved at komme. Jeg spurgte om han var tæt på at komme. Han nikkede/gryntede lidt. Jeg spurgte om at ikke ville sperme ud over mig. Han sagde ikke rigtig noget. Jeg tænkte det kunne være vildt fedt at bliver sprøjtet godt til i fremmed sperm.

Efter endnu et par minutter hvor ham til venstre havde spillet pik intenst, rejste han sig op. Han stod lige foran mig og spillede sin pik. Så skete det. Et, to, tre, fire lækre sprøjt som ramte mig i ansigtet og på brystet. Han stod lidt for at komme til sig selv. Han takkede og gik.

Det var åbenbart noget som tændte ham den unge der sad overfor. Han kom over, og stod foran mig. Jeg bukkede mig lidt frem, og tog hans pik i munden. Suttede den lidt. Den smagte lækkert salt og presperm. Det varede ikke længe før han kom i munden på mig. Han fyldte min mund med sit dejlige sperm. Det løb faktisk lidt ned af kinden på mig. Da han var færdig med at tømme sin pik, gik han ud. 

Så tog min kæreste et resolut greb om min nakke og førte mit hoved ned til hans pik. Det varede ikke længe før jeg også fik hans sperm. Så lækkert.

Vi sad lidt i dampen bagefter og samlede os lidt, inden vi gik ud for at tage et, for mit vedkommende, tiltrængt bad.

En super fed oplevelse om heldigvis skete mere end bare denne gang. ikke altid med lige som mange deltagere i dampen. Ofter var der ingen. Men denne gang en virkelig fed oplevelse.


Leveret i samarbejde med GaySite.dk

Vurder dette indlæg

Hvor mange stjerner?

Average rating 0 / 5. Antal stemmer: 0

Vær den første til at vurdere...

By Master

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts