Livet som gummifyr, 3. del – Hamborg, dag 1

Når vi tager til Hamborg er der flere elementer i turen. For det første at komme lidt væk hjemmefra, hyggen ved at være sammen, og lidt frækt på de sene timer af døgnet.

Vi kørte afsted, og havde ca. 3 timers kørsel foran os. Allerede i bilen faldt vi godt ind i hindandens selskab. Snakken gik om alt- og ingenting. Dog talte vi en del omkring det at jeg nu skulle have købt mig et gummi outfit. Eller rettere så var det nok mest mig som blev ved med at tale om det.

Min kammerat er ikke selv til at være iført gummi, desværre. Han har dog ikke noget imod at jeg er iført det. Han tænder mere på sporty outfit og sneakers.

Efterhånden som vi nærmede os Hamborg kunne jeg godt mærke at jeg blev mere og mere spændt på det der skulle ske.

Vi tjekkede ind på Radisson hotellet ved kongrescentret, og fik et lækkert værelse. Jeg bor altid på det hotel når jeg er i Hamborg, eftersom det ligger centralt, og har nogle lækre værelser. Det eneste minus ved hotellet er måske parkeringsgebyret, men sådan er det.

Efter at have stillet vores kufferter mv. på værelset, gik turen mod “gay district” hvor butikker mv for homoseksuelle ligger. Det er en tur på ca. 15 min hvis man tager s-toget. Dejlig enkelt især hvis vejret ikke er helt i top. Det var vejret dog denne dag. Skøn juli dag med 25 grader.

Da vi kom frem besluttede vi os for at få lidt at spise og en kold øl. Det var først på eftermiddagen, og vi havde ikke fået andet end morgenmad. Det var dejligt at sidde på en fortovscafe og nyde en kold øl og få stillet sultet.

Den første butik vi besøgte var Brunos. Det er mest af alt en livsstilsbutik for bøsser. Her kan man både købe litteratur, film, tøj men også sex legetøj og pornofilm. Lidt af det hele i lyse lokaler. Jeg har også købt undertøj og film i denne butik. I dag var det dog min kammerat som fandt lidt frækt tøj fra Nasty Pig. Jeg fandt ikke selv noget i denne butik jeg ville investere i. Mine tanker gik også mere mod den næste butik.

Den næste butik vi besøgte var Mr. Chaps. Hvis du ikke kender butikken, ligger den i en kælder. Ret fed indretning eftersom her er tale om en butik med læder, latex, uniformer, metal mv. Altså udstyr til “det mørke univers”. Først kiggede vi lidt rundt, så på lidt af det hele – også i deres “second hand” sektion. Generelt nogle fede produkter, hvor man bestemt kan finde noget til enhver smag.

Efter at have kigget lidt på det generelle udvalg, blev det tid til at kigge nærmere på deres udvalg af latex. Alene bare lugten af latex er forførende. Du kender følelsen hvis du er til det samme. 

Jeg kiggede deres udvalg igennem, og besluttede mig for et par bukser og en poloshirt. Jeg valgte med gul farvekode, uden egentlig at tænke så meget over det.

Ind i prøverummet, og her kom så den største udfordring indtil nu. Det at iklæde sig dragten. For den uvante tog det lidt tid, og kæmpen. Det lykkedes dog til sidst. Resultatet var fantastisk. Følelsen løftede mig på en ubeskrivelig måde. Jeg var solgt. Sættet sad perfekt. Min kammerat godkendte størrelsen, og medgav mig at det faktisk var ret fedt.

Da jeg havde fået sættet af, kiggede jeg lidt på accessories indenfor latex. Jeg spurgte ekspedienten hvad jeg behøvede mht. pleje. Han sagde jeg skulle bruge talkum, og et produkt til at få gummiet til at shine. Han forklarede hvad jeg skulle bruge til at rense, og hvordan. Super service fra en som uden tvivl har kendskab til brugen af latex.

Efter at have betalt for varerne, og fået en god snak med ekspedienten gik turen tilbage på hotellet. Der var lige tid til en morfar, inden vi skulle gøre os klar til det som det handlede om.

Efter at have slappet af på hotellet, tog vi et bad og pakkede det udstyr vi skulle have med i klubben senere på aftenen. Vi tog igen s-toget indtil hovedbanegården, fandt en lækker restaurant hvor vi fik lidt at spise og et par gode glas vin. Klokken nærmede sig 22 hvor stedet vi ville besøge åbnede.

Vi betalte for at komme ind, og jeg iklædte mig min nyeste outfit. Jeg fik hjælp af mine kammerat så det sad som det skulle. Smurte lidt olie ud over dragten, så den fik det rigtige look. Jeg iførte mig et par lækre sneakers fra DC og så var jeg klar til en fræk aften.

Jeg havde som sådan ikke tænkt så meget over hvad der skulle ske. Jeg var stadig ret ny i miljøet. Vi bestilte et par øl i baren, og besluttede os for at se hvad der mon kom til at ske.

Efter at have nydt øllen i baren, besluttede vi os for at kigge nærmere på lokaliteterne. Vi havde været der nogle gange før, men lige for at se hvem der mon var i klubben denne aften.

Der var ret mange mænd i aften. De fleste stod op af væggene og fulgte med i hvad der skete. Min kammerat og jeg kom lidt tilfældigt ind i en blindgyde, som tjente til det formål at kunne give folk blowjobs. Rummet var udstyret med masser af gloryholes.

Der var et par andre ud over os. En af dem følte på mit gummi. Fed følelse. Han lynte lynlåsen ned foran, og vups stod min pik stiv, klar til brug. Han tog den resolut i munden. Den anden som også var i rummet, lynte ned bagtil så der var adgang til min røv.

Mim kammerat vidste at jeg tændte på at blive rimmet, så han bad ham som havde lynet ned om at slikke mig i røven. Her stod jeg og fik både blowjob og blev rimmet – super frækt. Jeg valgte dog at stoppe det inden jeg kom. Der skulle gerne være lidt fornøjelse til senere.

Vi gik tilbage i baren, og fik en øl mere. Det var også fedt at stå og se på de mange forskellige fetishes som folk har. Fyre i læder, fyre der er nøgne, fyre i sportsoutfit eller fyre klædt som hund. Absolut fedt syn.

Jeg skulle en tur på toilet. Jeg gik derud, og kunne se at der sad en ældre mand på gulvet, iført t-shirt og jockstrap. Han var helt gennemblødt, og der stod en fyr ved siden af med sin pik fremme. Kort efter pissede han ud over manden. Frækt syn.

Jeg valgte dog at gå hen til pissoiret i stedet for. Dog tændte det andet mig. Jeg lod vandet løbe. Inden jeg var færdig var yderligere to mænd kommet ud på toilettet. De gik begge direkte hen til ham som sad på gulvet og pissede ud over ham- og i hans mund.

Jeg gik tilbage til min kammerat, om var faldet i snak med en anden dansker som også besøgte stedet. Han var der også sammen med en ven.

Jeg valgte selv at gå på opdagelse, og gik ned i kælderen. Det varede ikke længe før flere fyre var omkring mig. Jeg kunne høre at nogen pissede ud over en anden. Der var en ung fyr som sad lige foran mig. Jeg åbnede til min pik, og tog den ud. Han tog den med det samme i munden. Jeg spurgte om han var til pis. Han sagde bare ja. Jeg lod dråberne løbe. I hans mund og udover ham. Det var begrænset hvor meget jeg skulle tisse.

Da jeg havde tisset færdig, suttede han løs indtil min pik var stiv. Han slikkede ned af mine ben, og om til min røv. Han lynede ned så han havde fri adgang til at slikke min røv. Han var helt vild.

Det varede ikke længe før han igen var tilbage ved min pik, hvor han slikkede godt og grundigt. Det varede ikke længe før jeg kom i munden på ham.

Da jeg igen kom op til min kammerat kunne jeg se at jeg havde sperm flere steder på bukserne. Sikkert fra de mænd som stod rundt om os nede i mørket. En fantastisk oplevelse.

Vi fik en enkelt øl mere, inden vi tog tilbage på hotellet. Vi havde ikke været i klubben så længe, men det havde været en helt igennem fed oplevelse. Jeg var helt oppe i skyerne…

Vurder dette indlæg

Hvor mange stjerner?

Average rating 5 / 5. Antal stemmer: 1

Vær den første til at vurdere...

By Master

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts