Mødet med sort dominerende

Jeg sad en eftermiddag og var godt liderlig. Jeg havde startet Grindr, og sad og søgte lidt efter nogle frække fyre som kunne tage mig under behandling. Jeg er en fyr på 33 år, almindelig af bygning – men nyder at “tjene” især unge fyre. Jeg er 100% underdanig, og elsker når en fyr rigtig kan tage styringen.

Der skete ikke så meget. Der var selvfølgelig de almindelige fyre, som bare skrev om ikke jeg skulle sutte deres pikke. Jeg søgte dog noget mere end bare at give et blow, og tage imod deres safter – selvom det naturligvis også er frækt.

Efter noget tid på Grindr, valgte jeg at gå ud af appen, og lave lidt praktisk arbejde og få lidt aftensmad.

Efter jeg havde spist, loggede jeg igen ind spå Grindr. En sort fyr havde skrevet til mig på engelsk, om ikke jeg skulle stille mine huller mv til rådighed for ham. Først tænkte jeg at det måske var en fake profil. Han så ret ung ud, vaskebræt – og super hot!

Vi skrev kort frem og tilbage. Han var 20 år, havde en pik på 22cm. Godt tyk tilmed var pikken. Alt i alt super hot. Jeg håbede på at det var sandt, at det ikke var en fake profil.

Vi aftalte at jeg skulle møde ham i en skov, bag en parkeringsplads. Vi skulle mødes kl. 22 og han ville muligvis have sin kammerat med.

Jeg fik taget et bad, smurt mit hul lidt ind. Jeg iførte mig et par lækre jockstraps, og nogle hullede jeans samt en t-shirt. Jeg var meget spændt på om fyren overhovedet ville dukke op. Jeg havde sendt ham mit nr, som han ville ringe på når han var der,

Tiden nærmede sig. Jeg kørte afsted mod parkeringspladsen. Steg ud af bilen, og gik mod skoven til det sted vi havde aftalt. Kort efter ringede telefonen. En engelsktalene fyr sagde til mig at jeg skulle sætte mig på knæ hvor jeg var nu, og vente kort.

Det varede ikke længe før en ung fyr i træningsbukser og en adidas jakke kom hen imod mig. Han spurgte kort om jeg var klar til at servicere en rigtig mand. Jeg nikke og svarede ja tak. Det resulterede i en lussing, og en rettelse – Det hedder “Ja tak, Herrer”. Jeg rettede mig selv og han nikkede.

Han hev sine bukser ned, og frem kom en lækker stor pik som endnu ikke var stiv. han bad mig om at gå igang! Jeg slikkede det bedste jeg havde lært. Jeg kunne smage at det var noget siden han havde været i bad. En let blanding af sved, og mand ramte mig. Ikke gammel sved, men mega frækt.

Jeg tog hans slappe pik i munden, og suttede alt jeg havde lært. Det varede ikke længe før hans pik voksede. Jeg havde svært ved at have det hele i munden. Jeg “gaggede” på hans pik. Det tændte ham åbenbart, for straks blev hans pik helt stiv.

Han tog fat om min nakke, og tvang mit hoved ned over hans pik. Jeg havde svært ved at tage pikken, hvilket resulterede i at jeg gaggede flere gange, og savlen begyndte at rende fra min mund. Det var mega frækt, lige som jeg tænder på.

Efter hvad der føltes som længe, hvilket det sikkert ikke var, trak han sig ud af min mund og spurgte mig hvad man så siger. Jeg svarede hurtigt “Tak herrer”. Han nikkede og grinte lidt af mig.

Han bad mig gå ligge mig over en træstamme, med bukserne nede om anklerne. Han følge på min røv. Stak først en finger op, derefter to – og jeg kunne nu mærke fire fingre som kneppede mit hul. En lækker følelse. Jeg stønnede lidt. Han tog fingrene ud, og jeg kunne nu mærke hans pikhoved presse sig mod mit hul.

Jeg forventede at han nærmeste ville fyre sin pik i bund. Det gjorde han dog ikke. Langsomt pressede han hovedet indenfor. Det gjorde mega ondt. Jeg vil tro at hovedet nærmest havde samme omkreds som en øldåse. Langsomt pressede han pikken længere op. Jeg klynkede lidt. Han grinte af mig og kaldte mig en skide luder.

Han stødte sig langsomt længere og længere op i mit hul. Jeg tror ikke at jeg nogensinde har prøvet noget så stort. Lidt efter lidt kom hans pik dybere og dybere op i mit hul. Nu kunne jeg mærke hans hår, mave og kugler ramme mig. Herefter tog det fart. Han kneppede mig nu hårdere og hårdere. Hver gang helt i bund. Jeg skiftevis klynkede og stønnede. Det var helt igennem en fræk oplevelse, som jeg ville ønskede varede ved.

Eftersom han kneppede mig endnu hårdere, kunne jeg også høre hans store kugler ramme mig. Det tændte mig vildt. Elsker at blive kneppet så jeg kan mærke han bruger al sin kraft.

Han blev nu endnu vildere, og kneppede endnu hurtigere. Efter lidt tid sådan trak han sig ud. Han bad mig vende mig om.

Jeg fik nu stukket hans pik i munden. Han bad mig slikke hans pik ren for min billige luder røv. Jeg slikkede alt jeg havde lært. Der var en let smag af røv over hans pik.

Efter kort tid hvor han samtidig spillede sin pik af, skød han sin ladning af i min mund. Han fyldte min mund med hans sperm, så det løb ned af kinderne på mig. – Uhm en fed oplevelse.

Jeg hørte nu en anden person komme gående hen imod os. Han var også sort, og havde sin pik fremme som var mega stiv. Ikke helt så tyk som ham jeg lige havde tømt, men tæt på. Ham jeg netop havde suttet bad mig tage hans vens ladning.

Vennen kom nu hen foran mig, og stak sin pik i munden på mig. Hans smagte dejligt. Han kunne ikke være særlig gammel. Måske højest 18-19 år. fed alder. Jeg suttede det bedste jeg kunne, ovenpå den store omgang sperm.

Det varede ikke længe med min sutten, før han skød sin ladning i min mund. Han spermede godt, næsten så meget som ham før. Jeg slugte det bedste jeg havde lært. Han stod lidt, som i trance før han trak sig ud, og trak bukserne op.

Ham som havde kneppet mig spurgte mig hvad det så hedder. Jeg sagde naturligvis “Tak Herrer” hvorefter han sagde godt. Næste gang bliver det ikke så blidt.

De gik begge to. Jeg sad der med bukserne nede om anklenerne. Savl og spyt han ned af hagen og på min t-shirt. Jeg trak bukserne op. Gik tilbage til bilen og kørte hjem. Det hele havde taget lidt over en halv time. Men den fedteste halve time jeg endnu har oplevet.

Vurder dette indlæg

Hvor mange stjerner?

Average rating 5 / 5. Antal stemmer: 3

Vær den første til at vurdere...

By Master

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts