Ny Side og Nyt Latex

Som du ser er jeg i fuld gang med at udvikle en ny hjemmeside, GayDungeon.dk. Egentlig har GayDungeon eksisteret længe. Dog har jeg valgt at ændre det fra en fetish dating side til at være en blog omkring alt det som ikke er helt almindelig sex. Her er stort set alt tilladt, og jeg deler hvad jeg synes er frækt. Jeg vil langsomt udvikle siden. Jeg håber du vil komme tilbage of besøge den ofte, og gerne komme med dine egne inputs.

Ydermere har jeg i dag købt mig et nye sæt latex hot Invincible Rubber i England. Jeg kan ikke vente på at modtage det. Jeg håber at det kan nå at komme inden jeg skal til S.L.U.T. Club i Hamborg næste weekend. Ellers må jeg jo nøjes med hvad jeg har af latex… Husk at læs serien “Livet som gummifyr” – min udvikling indenfor latex.

Vurder dette indlæg

Hvor mange stjerner?

Average rating 4.5 / 5. Antal stemmer: 2

Vær den første til at vurdere...

By Master

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts