S.L.U.T. Club – Hamborg

I St. Georg, Hamborg ligger S.L.U.T. Club. En fetish klub udelukkende for bøsser. Generelt striks dresscode, men også afslappet stemning. Der er forskellige temaer alt efter hvilken dag du besøger stedet. Vær især opmærksom på søndage, hvor der er unikke temaer; nøgen, HIV+, pis party… Det meste er tilladt, bare du holder dig indenfor regelsættet i forhold til påklædning og opførsel. Hver lørdag og andre udvalgte dage er der åbent ned til kælderen. Her kan du vælge at gå i “dark room”, smide dig i badekaret og lad de gyldne stråler ramme dig, eller lad fantasien og tilfældighederne bestemme hvad der sker.

Du kan i flere af mine noveller læse om noget af det der kan ske i S.L.U.T. Club i Hamborg. Jeg bor enten på Radisson Blue hotel, beliggende på Dammtor. Det er godt men også prismæssigt i den øvre ende. Alternativt overnatter jeg på NH Horner Rennbahn, den er lidt længere væk fra S.L.U.T. Club, men ca 4 stop med metroen så er man der…

Noget af det som også er lækkert ved S.L.U.T. Club er prisniveauet. Det er forholdsvis billigt at komme ind – 7 EUR som inkluderer en genstand. Dernæst koster til eksempelvis en øl omkring 3-4 EUR. Det er jo kun et plus…

Se mere på deres hjemmeside – skriv gerne en kommentar hvis du har besøgt S.L.U.T. eller har planer om det…

Vurder dette indlæg

Hvor mange stjerner?

Average rating 4 / 5. Antal stemmer: 4

Vær den første til at vurdere...

By Master

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *